Varainhankinta - mahdollisuus tehdä hyvää monella tavalla! | SAMBLIK.COM | BETTER LIFE VERKKOKAUPPA

Varainhankinta – mahdollisuus tehdä hyvää monella tavalla!

Myrkyttömään tiskaamiseen

Lukukauden alku tietää usein vuodesta toiseen starttaavaa varainhankintaa ja mitä enemmän kouluikäisiä lapsia – sekä heidän harrastuksiaan – sitä enemmän vanhempien aikaa halutaan sitoa myös yhteiseen hyvään kerättävistä varoista. Seuran toiminnan tukeminen ja lasten luokkaretkiin kerättävät rahat itsessään saavat vanhemmat ja lähipiirin toimimaan, mutta mikä olisi sen mukavampaa kun voisi tehdä hyvää myös muilla tasoilla!

Me Samblikilla haluamme mahdollistaa paikallisille luokille sekä urheiluseuroille varainkeruun tehokkaasti ja kannattavasti, sillä tarjoamme tuotteidemme myyjille 30%:n osuuden tuotteiden myyntituloksesta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokaisesta myydystä keskihintaisesta tuotteesta (ovh. 9,95€), omaan “pottiin” kertyy melkein 3€/tuote. Esimerkkinä jos peruskokoinen luokka tai joukkue (20 henkeä) myy jokainen 5 tuotetta, kerryttää se liki 300€ keräyskassaa!

Koska haluamme pitää asiat yksinkertaisena, olemme nostaneet varainhankintamme keskiöön valikoimamme suosituimman tuotteen: erittäin tehokkaan, turvallisen, riittoisan ja markkoinoiden ainoan geelimäisen konetiskiaineemme. Näin varainhankintaa voidaan tehdä huomattavasti suoraviivaisemmin ja helpommin kun tarjonta keskittyy yhteen tuotteeseen – unohtamatta toki valikoiman muita tuotteita. Kaikki tuotteet ovat tilattavissa, mutta haluamme tehdä kampanjastanne mahdollisimman yksinkertaisen!

Etuna yhden kärkituotteen kampanjassa on myös se, että konetiskiaineemme on keskihintaisia tuotteitamme hieman arvokkaampi (ovh 12,95€). Näin ollen aiemmin esittelemäämme kaavaa noudattaen samainen 20:n hengen porukka tienaisi 5:llä myydyllä pullolla melkein lähes 390€.

Haluatko sinä auttaa lapsesi luokkaa tai urheiluseuraa JA tarjota ihmisille myrkyttömiä sekä turvallisia tuotteita jokapäiväiseen käyttöön? Jos kyllä, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@samblik.com ja voimme yhdessä käynnistää kampanjan!

Iloisella varainhankinta-asialla kanssanne,

Samblik-tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *